ХІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів в рамках «Odessa Smart Forum»

_8kUkVpTiGk27-29 квітня 2016 року відбулась ХІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» в рамках «Odessa Smart Forum» в Одеській національній академії харчових технологій.

У конференції прийняли участь студенти кафедри маркетингу, підприємництва і торгівлі зі стендовими та усними доповідями.

Усні доповіді представили:

1) Студентка ОС «Магістр» Мільчева Вікторія тема доповіді «Обґрунтування доцільності розробки та впровадження нових видів продукції на ПрАТ «Одесавинпром» науковий керівник – ст. викл. Голодонюк О.М.

2) Студентка ОС «Бакалавр» Щеголькова Анастасія тема доповіді «Дослідження споживацьких інсайтів покупців ігристих вин» науковий керівник – ст. викл. Брайко М.Г.

Стендові доповіді представили:

1) Студентка 4 курсу Штемпель Т. «Усестороннє дослідження нового продукту – бездріжджового хліба методом SWOT-аналізу», науковий керівник – проф. Мардар М.Р.

2) Студент ОС «Магістр» Кураков Є. «Маркетингові заходи з підвищення конкурентоспроможності ресторану «Олександрівський», науковий керівник – доц. Голубьонкова О.О.

3) Студентка 2 курсу Хлєбодарова О. «Методи оцінки ефективності заходів мерчандайзингу», науковий керівник – ст.викл. Лозовська Г.М.

4) Студентка ОС «Магістр» Христич А.В. «Аналіз портфелю продукції ПрАТ «ОЗШВ», науковий керівник – ст. викл. Брайко М.Г.

5) Студентка ОС «Магістр» ф-ту ТХППКЗЕтаТ Кулеша В.І. «Аналіз ринку хліба та хлібобулочних виробів», науковий керівник  проф. Мардар М.Р.