7 квітня 2021 року об 11.00 в рамках проведення ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ СОЦІАЛЬНОЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ: ПОГЛЯД МОЛОДІ» кафедрою маркетингу, підприємництва і торгівлі було проведено засідання круглого столу «Формування ефективного економічного простору регіону в умовах глобальних викликів». Модератор – ст. викл., к.е.н. Соколюк К.Ю.
В рамках даного заходу було заслухано ряд доповідей здобувачів СВО «Бакалавр» та «Магістр» спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». В засіданні круглого столу та в обговоренні доповідей прийняли участь: Мельник Ю. М., д-р. екон. наук, професор, директор ННІПЕіМ ім.Г.Е.Вейнштейна; Лагодієнко В.В., д-р. екон. наук, професор, завідувач кафедри МПіТ та викладачі кафедри маркетингу, підприємництва і торгівлі.
Зокрема, за високу науковість та змістовність проведеного дослідження варто відмітити наступні доповіді:
- Дослідження макросередовища винного туризма України методом PESTEL-аналізу
Студент СВО «Бакалавр» факультету ММіЛ Костенюк А.В.
Наукові керівники — доц. Голубьонкова О.О., ст. викл. Брайко М.Г.
- Стратегічне планування в управлінні маркетинговою діяльністю підприємства в умовах волатильного ринкового середовища
Студентка факультету ММіЛ СВО «Магістр» Крук А.К.
Науковий керівник – доц. Бахчиванжи Л.А.
- Дослідження позиціонування продукції ВТМ “Семерка” в сегменті зефір.
Студент СВО “Магістр” факультету ММіЛ Луньова Л.О.
Науковий керівник — доц. Лозовська Г.М.
- Маркетингове дослідження стану і перспектив розвитку ринку морозива в Україні
Студенти СВО «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Мамренко В.Ю., Савченко А.І.
Наукові керівники — ст. викл. Голодонюк О.М., викладач-стажист Мільчева В.В.
- Обгрунтування доцільності виведення на ринок йогурту на рослинній основі
Арікова К.Д. , студ. СВО «Бакалавр» ф-ту ММіЛ
Науковий керівник – к.т.н., ст. викл. Памбук С.А., ст. викл. Брайко М.Г.