Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців, з них 92 з 23 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Оман, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали до 01.02.2024. На перший етап конкурсу було прийнято 358 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Оман, Литва, Німеччина, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

Другий етап конкурсу тривав з 21 по 29 березня 2024 р. Фіналісти були запрошені представити свою роботу на онлайн-конференції за кожним напрямком. За результатами презентації і доповіді учасника, журі прийняло рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.

Вітаємо переможців серед нашіх студентів-маркетологів.

photo_2024-04-13_12-54-51 photo_2024-04-13_12-55-11 photo_2024-04-13_12-54-57