Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра

АНОТАЦІЯ ОСВІТНЬОГО КОМПОНЕНТУ

Кваліфікаційна робота бакалавра є підсумковою роботою, яка дає можливість виявити рівень засвоєння здобувачем теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю на первинних посадах відповідно до узагальненого об’єкта діяльності.
Освітній компонент «Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра» базується на знаннях, отриманих здобувачем вищої освіти в результаті вивчення обов’язкових освітніх компонент за освітньою програмою «Маркетинг та digital-комунікації».

МЕТА ОСВІТНЬОГО КОМПОНЕНТУ

Мета та завдання освітнього компонента «Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра». Метою кваліфікаційної роботи бакалавра – є поглиблене, комплексне опанування матеріалу і методів самостійного дослідження, послідовного викладання, а також практичного застосування теоретичних знань для розв’язання конкретних завдань. КР виконується на основі поглибленого вивчення чинного законодавства України з питань діяльності організацій, спеціальної вітчизняної та зарубіжної літератури, передового досвіду з проблеми, яка вивчається, а також результатів проведених здобувачем власних досліджень реального об’єкта.

 Силабус: Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра 2024